Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn leverbaar in alle soorten stof die u kunt bedenken, van vitragestoffen, tot verduisterde stoffen, alles is mogelijk.

Wilt u de vouwgordijnen hebben zoals ze het bekendste zijn, dan maken wij de gordijnen met de balleinen aan de achterkant. De baleinen kunnen ook aan de voorkant, dat geeft een speels effect.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar de winkel, wij helpen u graag!

Onze fabrikanten

JASNO folds

De folds van JASNO zijn unieke vouwgordijnen. Deze vouwgordijn zijn ontworpen door Dutch Designstudie Daphna Laurens. De vouwgordijnen zijn gemaakt van geweven papier. Dit geeft een stoere, duurzame uitstraling.
Het opvallendste aan de folds zijn de houten latten, die gezien kunnen worden als baleinen. Door de stoffen te matchen met een bijpassende houten lat wordt het een rustige uitstraling. Ook kan er een contrasterende kleur gekozen worden, waarmee een echte blikvanger gecreëerd wordt.
De folds kunnen gevoerd worden, wat zorgt voor minder doorkijk en zonlicht.

BD-Line

BD-Line is op het gebied van binnenzonwering nog niet zo bekend. Daar zal gauw verandering in komen want BD-Line heeft een mooie collectie met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. En ook nog eens maatwerk! Beslist de moeite waard.

Sunway

Sunway is onze grootste leverancier op het gebied van zonwering. Het brede assortiment bestaat uit onder andere (duo)rolgordijnen, plissegordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen. Van basics tot moderne kleuren en plaatjes, met Sunway is alles mogelijk!

Het Stoffen Gilde

Het Stoffen Gilde heeft een uitgebreide collectie verduisterende stoffen, overgordijnen, vitrages en inbetweens. Ook brandvertragende stoffen voor project inrichting.