Duorolgordijnen

Duorolgordijnen, ook wel bekend als eclips of duoshades, zijn rolgordijnen die open en dicht gezet kunnen worden. Door de stroken langs elkaar te schuiven kan het product open of dicht gezet worden.

De meeste duorolgordijnen hebben stroken als patroon, maar JAB en Luxaflex hebben ook andere motieven. Hierbij kunt u denken aan grafische vormen, maar ook aan mooie ronde vormen.

Voor totale aanbod kunt u bij ons in de winkel terecht, wij zullen u alles laten zien!

Onze fabrikanten

JAB

JAB is een Duitse leverancier van mooie, chique gordijn- en vitragestoffen. Ook heeft JAB een assortiment met Medidian Twins, vergelijkbaar met duorolgordijnen, maar dan met allerlei patronen.

Luxaflex

Luxaflex wij zijn dealer van dit grote merk dat bekend staat om de jaloezieën en horren. Maar dit merk levert nog veel meer binnen zonwering producten! Kom langs om het complete assoritment van Luxaflex te bekijken.

Sunway

Sunway is onze grootste leverancier op het gebied van zonwering. Het brede assortiment bestaat uit onder andere (duo)rolgordijnen, plissegordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen. Van basics tot moderne kleuren en plaatjes, met Sunway is alles mogelijk!

BD-Line

BD-Line is op het gebied van binnenzonwering nog niet zo bekend. Daar zal gauw verandering in komen want BD-Line heeft een mooie collectie met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. En ook nog eens maatwerk! Beslist de moeite waard.