Jaloezieën

Jaloezieën zijn zowel horizontaal als verticaal te krijgen in verschillende materialen. De materialen voor horizontale jaloezieën zijn hout, aluminium of foam. De materialen voor verticale jaloezieën zijn aluminium, kunststof en stof.

De bedieningsopties zijn eindeloos, van een koordbediening tot electrische bediening, van een schuifrails tot kettingbediening, er is van alles mogelijk. Kom in de showroom kijken en ervaar zelf de gemakken van jaloezieën.

Onze fabrikanten

JASNO swings

JASNO swings zijn lamellen, maar dan anders. Deze lamellen hebben een mooi 3D-effect. Door middel van één kettingbediening komen de lamellen in beweging en zijn de lamellen open, halfdicht en dicht te zetten. De JASNO swings zijn bekroond met meerdere awards voor het onderscheidende design! De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 89 en 127 mm en zijn brandwerend. De stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties en kleuren. Ook is het mogelijk om de lamellen om en om in een andere kleur te bestellen.

Sunway

Sunway is onze grootste leverancier op het gebied van zonwering. Het brede assortiment bestaat uit onder andere (duo)rolgordijnen, plissegordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen. Van basics tot moderne kleuren en plaatjes, met Sunway is alles mogelijk!

BD-Line

BD-Line is op het gebied van binnenzonwering nog niet zo bekend. Daar zal gauw verandering in komen want BD-Line heeft een mooie collectie met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. En ook nog eens maatwerk! Beslist de moeite waard.

JASNO blinds

De houten jaloezieën van JASNO brengen warmte en sfeer in elk interieur. Door te variëren in kleuren, lamelbreedten, bedieningsvormen en ladderbanden is het mogelijk om de jaloezie aan te laten sluiten bij uw interieur. Een voordeel van de houten jaloezieën van JASNO is dat ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes als een badkamer.
Door het beste van het beste hout te gebruiken, trekken de jaloezieën niet krom. Hierdoor heeft u jaren plezier van de jaloezieën.

Luxaflex

Luxaflex wij zijn dealer van dit grote merk dat bekend staat om de jaloezieën en horren. Maar dit merk levert nog veel meer binnen zonwering producten! Kom langs om het complete assoritment van Luxaflex te bekijken.