Plissé Shades

Plissé Shades zijn mooie, geplooide stoffen in verschillende tranparanties, van transparant tot verduisterend. Plissé Shades zijn ook ideaal voor schuine of driehoekige ramen, dan wordt het product in de vorm van uw raam gemaakt. Plissé Shades kunnen ook in een lichtkoepel of serre worden geplaatst. Deze kunnen dan bedient worden met een kunststof handgreep, bedieningsstang, slingerstang of met een electrische bediening.

Onze fabrikanten

Verosol

Verosol levert diverse zonweringsproducten, zoals rolgordijnen en plisségordijnen. Deze zijn leverbaar in verschillende varianten, van lichtdoorlatende stoffen tot zonsverduisterende stoffen.

Luxaflex

Luxaflex wij zijn dealer van dit grote merk dat bekend staat om de jaloezieën en horren. Maar dit merk levert nog veel meer binnen zonwering producten! Kom langs om het complete assoritment van Luxaflex te bekijken.

Sunway

Sunway is bij ons in de winkel het A merk op het gebied van binnenzonwering. Duo rolgordijnen, Paneelgordijnen, Plissés, Duette’s en houten jaloezieën! Het merk staat bekend om zijn uitstekende service en klantgerichtheid. Het assortiment bevat mooie kleuren en heeft een moderne uitstraling. Sunway, voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

BD-Line

BD-Line is op het gebied van binnenzonwering nog niet zo bekend. Daar zal gauw verandering in komen want BD-Line heeft een mooie collectie met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. En ook nog eens maatwerk! Beslist de moeite waard.