Tapijt

De Geus Tapijt en Gordijnen heeft de grootste collectie tapijt en vloerbedekking van de Hoeksche Waard en daarbuiten. Kamerbreed, van gevel tot gevel. Ruim 400 rollen staan in de showroom opgesteld zodat u niet van een klein staaltje, maar van de volledige rol, kunt kiezen. Het vakkundige advies, inmeten en leggen door eigen personeel behoort tot de standaard service. Tapijt wordt vaak toegepast in woonsituaties, maar ook voor de zakelijke markt biedt De Geus Tapijt en Gordijnen een uitgebreid assortiment aan robuuste vloerbedekking.

Onze fabrikanten

SmartStrand

SmartStrand is een tapijt, waarbij de pool gemaakt is van mais. Dit tapijt is ideaal om te reinigen, vaak gaan vlekken er al uit met water. Deze producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar worden ook milieuvriendelijk geproduceerd.

Dersimo

Dersimo levert hoogwaardige kwaliteit vloeren in tapijt en vinyl. Tevens is Dersimo grossier van de pvc-merken Wineo en Greenflor.

Hébéta

Hébéta is grossier en levert tapijt en vinyl. Het tapijt is veelal geschikt voor de woningstoffering en projectstoffering.

Parade

Parade tapijt is de trendsetter in de tapijt industrie. Met mooie kwaliteiten in een top segment. Is onderdeel van de Desso groep.

Belakos

Belakos komt ook uit Genemuiden. Met een tapijt collectie van SDX en SDN garen waar je makkelijk vlekken uit kunt halen. Het is zelfs 10% chloor bestendig. Ook produceren zij grastapijt.

A. Acht Flooring

A. Acht Flooring is in Nederland de inporteur van de Engelse tapijten. Axminster tapijten worden al eeuwen geweven op de oude traditionele manier, met bloem motieven en ruiten in de engelse maten 3.66 en 4.57 breed. Allemaal 100% wol van de aller beste kwaliteit.

Best Wool Carpets

Best Wool Carpet maakt tapijten van wol. Wol heeft 5 voordelen: het geeft comfort en heeft een lange levensduur, is makkelijk in onderhoud, is geluiddempend, is antiallergisch en is brandvertragend.

Jabo

Jabo is leverancier van diverse tapijten. Deze tapijten zijn veelal gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals wol, sisal en zelfs zeegras. Niet alleen de grondstoffen, maar ook de uitstraling is natuurlijk.

Desso

Desso is een fabriek die al vanouds meedraait in de vloerbedekking industrie. Zowel voor de particulieren als projectmarkt maken zijn vloerbedekking. Het bedrijf gaat voor kwaliteit, duurzaamheid en design.

Bonaparte

Bonaparte tapijt is een onderdeel van de Desso groep. Deze groep maakt vloerbedekking voor het topsegment, zowel voor jong en oud in een betaalbare prijsklasse.

Ambiant

Ambiant uit Genemuiden een grote leverancier op het gebied van tapijt, vinyl, laminaat, PVC vloeren en deurmatten. Door het grote assortiment en de vele kleuren, kunnen de productgroepen allemaal met elkaar gecombineerd worden.