Vinyl en marmoleum

Vinyl en marmoleum wordt vaak toegepast bij projectinrichting, zoals bij scholen etc. Maar de moderne varianten zijn wellicht nog beter toe te passen in uw woonkamer. Deze materialen lenen zich bij uitstek voor een hypermoderne vloerbedekking. Vraag er naar in onze winkel en laat u verrassen door de veelzijdigheid van de huidige vinyl en marmoleum vloerbedekking. Het hedendaagse vinyl en marmoleum is leverbaar in een groot scala moderne kleuren.

Onze fabrikanten

Forbo

Forbo is leverancier van marmoleum, linoleum, artoleum, vinyl en pvc. Marmoleum is gewalst in een marmermotief, linoleum in een lijnmotief en in artoleum zit een artistieke print. Het vinyl en pvc van Forbo is van hoogwaardige kwaliteit en is veelal verkrijgbaar in verschillende slijtlagen.

Headlam

Headlam is een toonaangevende groothandel op het gebied van gordijnen, vitrages inbetweens en harde- en zachte vloerbedekking. Met een groot assortiment.

Ambiant

Ambiant uit Genemuiden een grote leverancier op het gebied van tapijt, vinyl, laminaat, PVC vloeren en deurmatten. Door het grote assortiment en de vele kleuren, kunnen de productgroepen allemaal met elkaar gecombineerd worden.

Tarkett

Tarkett, is een bedrijf uit de Dessogroep. Tarkett is leverancier van PVC, laminaat, parket en vinyl. Tarkett is een innovatief bedrijf, die veel vernieuwingen levert binnen de vloerbedekking. Ook loopt Tarkett vaak voor op de mode, zodat er altijd een passend aanbod gedaan kan worden naar de mode.

Interfloor

Interfloor is een grossier in vloerbedekking en vinyl vloeren. Die al vanaf 1828 een lange traditie heeft op het gebied van vloerbedekking. Met een eigen ontwikkeling afdeling zowel voor de particulieren als project markt.