Karpetten

Eigentijds of tijdloos, stijlvol en ingetogen, uitgesproken, comfortabel, gedurfd of speels. Met een karpet legt u precies het juiste accent. De verrassende kwaliteitskarpetten brengen, met intense kleuren en uiteenlopende structuren, uw inrichting tot leven. Met zachte garens vormt de karpet een mooi beeld in uw living, maar is tevens erg functioneel. Karpetten dempen namelijk het geluid en zorgen daardoor voor een betere akoestiek. Karpetten zijn er in vele soorten en maten. Naast kant- en klare karpetten kunnen wij ook karpetten speciaal voor u laten maken. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk. Daarbij kunt u nog kiezen voor vormen zoals biezen, blokken, ruiten en strepen. Kortom, voor elk interieur een geschikt karpet!

Onze fabrikanten

De Munk Carpets

De Munk Carpets is de grootste leverancier op het gebied van karpetten. De karpetten zijn verkrijgbaar in verschillende designs, van klassiek tot modern en alles wat daar tussen zit. Tevens kunt u zelf kleden samenstellen, met verschillende kleuren. De karpetten zijn tevens leverbaar in verschillende maten.

Desso

Desso is een fabriek die al vanouds meedraait in de vloerbedekking industrie. Zowel voor de particulieren als projectmarkt maken zijn vloerbedekking. Het bedrijf gaat voor kwaliteit, duurzaamheid en design.