Parket

De natuur als toplaag! Met een parketvloer kiest u voor de uitstraling van een echt authentiek houten vloer. Een zeer duurzame en eenvoudig te onderhouden vloer, die met u en uw huis meeleeft. Door de tijd heen wint de vloer aan karakter en charme. De parket vloeren zijn in lagen opgebouwd en bestaat uit zorgvuldig geselecteerd eiken, wat een speciale behandeling heeft ondergaan. Tussen de toplaag en de stabiliserende onderlaag bevindt zich een haaks op de beide lagen verlijmde houten tussenlaag. Deze opbouw zorgt ervoor dat de natuurlijke “werking” van hout beperkt blijft. De uitstraling van een parketvloer wordt bepaald door de houtsoort, de door u gekozen breedte, lengte en dikte van de planken, de verschillen in “tekening” per plank, de bewerking die het hout heeft gehad, maar ook de elementen waaraan de vloer wordt blootgesteld zoals licht, lucht, het gebruik en de mate van onderhoud. Na verloop van tijd ontstaat er een karakteristiek en aangenaam doorleefde uitstraling. Daarnaast zijn er degelijke Hollandse vloeren te verkrijgen die uit speciaal geselecteerde zagerijen in Nederland komen. Deze vloeren hebben een perfecte pasvorm en een constante kwaliteit. Laat u in onze winkel verder informeren over de mogelijkheden van parket vloeren.

Onze fabrikanten

Rebel floors

Rebel Floors biedt vloeren aan die, zoals de naam het al zegt, rebels ogen. Door heel druk hout te gebruiken, waar onder andere veel knoesten in zitten, maken zij een stoere vloer. De vloeren worden met de hand gemaakt in Nederland.

Tarkett

Tarkett, is een bedrijf uit de Dessogroep. Tarkett is leverancier van PVC, laminaat, parket en vinyl. Tarkett is een innovatief bedrijf, die veel vernieuwingen levert binnen de vloerbedekking. Ook loopt Tarkett vaak voor op de mode, zodat er altijd een passend aanbod gedaan kan worden naar de mode.

Hollandse vloeren

Hollandse Vloeren is bij ons de grootste leverancier op het gebied van houten vloeren. Naast de standaard vloeren heeft Hollandse Vloeren ook een collectie met visgraadvloeren. Alle vloeren zijn behandeld met twee lagen hardwaxolie, waardoor de vloeren een vuil- en waterafstotende laag hebben. Door deze laag is de vloer ideaal om schoon te maken en heeft de vloer verder nauwelijks onderhoud nodig. Heeft u vloerverwarming? Deze vloer is ideaal om over vloerverwarming te leggen.

Berry Alloc

Berry Alloc is leverancier op het gebied van parket, pvc en laminaat. PVC leveren zijn in de click- en plakversie, waarbij zowel keuze is uit planken en tegels. Laminaat is leverbaar in planken, zij hebben niet alleen de standaardmaten, maar ook extra lange en brede planken. De collectie parket heeft mooie designs en warme kleuren.