Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn in heel veel varianten verkrijgbaar. Een standaard paneel is gemaakt uit 1 soort stof, met een gestoffeerde of aluminium onderlat. Ook zijn er paneelgordijnen met aluminium baleinen en paneelgordijnen met aluminium baleinen en een afwijkend segment. Hier is bijvoorbeeld het bovenste gedeelte wit en de drie onderste gedeeltes zijn zwart. Deze volgorde is willekeurig te bepalen. Paneelgordijnen zijn in drie bedieningsvormen te krijgen. Allereerst de handbediening, ook is er een trekstangbediening en een koordbediening.

Onze fabrikanten

Sunway

Sunway is bij ons in de winkel het A merk op het gebied van binnenzonwering. Duo rolgordijnen, Paneelgordijnen, Plissés, Duette’s en houten jaloezieën! Het merk staat bekend om zijn uitstekende service en klantgerichtheid. Het assortiment bevat mooie kleuren en heeft een moderne uitstraling. Sunway, voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Luxaflex

Luxaflex wij zijn dealer van dit grote merk dat bekend staat om de jaloezieën en horren. Maar dit merk levert nog veel meer binnen zonwering producten! Kom langs om het complete assoritment van Luxaflex te bekijken.