PVC Vloeren

De sfeervolle vloer voor uw project of woning. U zoekt een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is de PVC vloer uitermate geschikt voor u! PVC vloeren combineren hoge kwaliteit met veel verschillende en verrassende dessins. Ieder stukje is uniek. Het totale effect van verschillende stukjes bepaalt het karakter van de vloer. Kom langs in onze winkel en laat u adviseren over deze vloer. Dit moet u gezien hebben. PVC vloeren zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

Onze fabrikanten

Green floor

Green-Flor heeft een uitgebreide collectie met pvc-vloeren. Naast een breed assortiment stroken, heeft Green-Flor ook een aantal tegels. Deze tegels kunnen ook gelegd worden met voegen.

Project floors

Project Floors levert niet alleen pvc voor projecten, maar heeft ook een Floors @ Home collectie. Deze vloeren hebben een slijtlaag van 0.30, 0.40 of 0.55 mm en zijn daardoor geschikt voor elk type huishouding.

Forbo

Forbo is leverancier van marmoleum, linoleum, artoleum, vinyl en pvc. Marmoleum is gewalst in een marmermotief, linoleum in een lijnmotief en in artoleum zit een artistieke print. Het vinyl en pvc van Forbo is van hoogwaardige kwaliteit en is veelal verkrijgbaar in verschillende slijtlagen.

Tarkett

Tarkett, is een bedrijf uit de Dessogroep. Tarkett is leverancier van PVC, laminaat, parket en vinyl. Tarkett is een innovatief bedrijf, die veel vernieuwingen levert binnen de vloerbedekking. Ook loopt Tarkett vaak voor op de mode, zodat er altijd een passend aanbod gedaan kan worden naar de mode.

mFLOR

mFLOR is trendsetter in PVC vloeren. Door de ultra laag vluchtige organische stoffen is het een volledig recyclebare PVC vloer. De dikte van de slijtlagen is van 0.3 mm tot 0.55 mm. De collectie begin bij een houtmotief en loopt door tot 3D vloeren. Toepasbaar van thuis tot en met intensief 24-uurs gebruik.

Ambiant

Ambiant uit Genemuiden een grote leverancier op het gebied van tapijt, vinyl, laminaat, PVC vloeren en deurmatten. Door het grote assortiment en de vele kleuren, kunnen de productgroepen allemaal met elkaar gecombineerd worden.

Vivafloors

Vivafloors heeft een brede collectie met pvc stroken. De stroken kunnen ook worden gelegd met een voegstrip tussen de planken. De voegstrippen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een passende kleur bij de plank leverbaar is.

Gerflor

Gerflor is leverancier van pvc, in twee slijtlagen, namelijk 0,30 en 0,55 mm. De leverancier heeft niet alleen plakvloeren, maar ook clickvloeren.

Douwes dekker

Douwes Dekker levert pvc en laminaatvloeren. PVC-vloeren zijn leverbaar in click- en plakvarianten, voor ieder wat wils. Het laminaat is van goede kwaliteit en heeft verschillende segmenten, waarin vloeren leverbaar zijn.

Therdex

Therdex wordt vanuit Japan geïmporteerd in Genemuiden. Een mooie collectie met drie soorten: BASIS, REGELMATIG en EXCLUSIEF. De exclusief is voorzien van een register embossed laag. Deze laag zorg ervoor dat zelfs de nerf voelbaar is.

Belakos

Belakos komt ook uit Genemuiden. Met een tapijt collectie van SDX en SDN garen waar je makkelijk vlekken uit kunt halen. Het is zelfs 10% chloor bestendig. Ook produceren zij grastapijt.