Gordijnen en vitrage

Al vanaf het begin van De Geus Tapijt en Gordijnen zijn gordijnen sterk vertegenwoordigd. Ze zijn zelfs onderdeel geworden van de bedrijfsnaam! Naast traditionele toepassingen vindt u bij ons moderne materialen en uitvoeringen die in een modern interieur verrassend decoratief kunnen zijn. Gordijnen bieden veelzijdige mogelijkheden die nog eens worden versterkt door het toepassen van fournituren waardoor de combinaties eindeloos zijn.

Onze fabrikanten

Chivasso en Carlucci

Chivasso en Carlucci di Chivasso producten zijn modern en kunnen in zowel een jong interieur, als in rijke, klassieke interieurs worden toegepast. Het is een lijn van mooie, eenvoudige stoffen, die gebruikt worden voor dagelijkse, duurzame gordijnen, zonder teveel onnodige franje. Alle Carlucci en Carlucci di Chivasso stoffen zijn van hoge kwaliteit. De van Nederlandse oorsprong merken zijn rond het jaar 2000 onderdeel geworden van JAB ANSTOETZ GROEP.

Egger

Egger levert al ruim 90 jaar gordijnstoffen en is bij ons een grote leverancier op het gebied van vitrage en inbetweenstoffen, bijvoorbeeld de moderne linnenlooks. Naast deze stoffen levert Egger valletjes en sluiergordijnen.

Vriesco

Vriesco heeft de gordijnen en vitrage gelanceerd onder het label A House of Happiness. In de collectie zijn zowel vitragestoffen, in-betweens, decostoffen en overgordijnstoffen te vinden. Er is voor ieder wat wils in de collectie, voor jong en oud, een passende stof is snel gevonden.

Kobé

Kobé is een grossier op het gebied van overgordijnen, vitrage en meubelstoffen. Zowel in Europa als ver daarbuiten. Kobé heeft een uitgebreide collectie voor jong en oud, met mooie effen en bewerkte stoffen. Voor jong en oud een toonaangevend bedrijf!

Toppoint

Toppoint kiest voor een uitgebreide trendy collectie gordijnstoffen, vitrage en inbetweens. De collectie heeft veel warme tinten, maar daarnaast ook moderne kleuren.

Prestigious

Prestigious is een gordijnmerk uit Engeland dat aan meer dan 100 landen levert. Zowel in de Engelse stijl met bloemen tot en met een uitgebreide collectie kindergordijnen.

Headlam

Headlam is een toonaangevende groothandel op het gebied van gordijnen, vitrages inbetweens en harde- en zachte vloerbedekking. Met een groot assortiment.

Artelux

De stoffen van Artelux zijn eindeloos te combineren. Met de vele kleuren die Artelux aanbiedt, is altijd wel iets moois te maken. Artelux levert niet alleen gordijnstoffen, maar ook vitrage en inbetweens.

ByTzum

ByTzum is een stoer merk. Maak een combinatie van stoere stoffen, met een tof vloerkleed en leuke kussentjes. Maak de gordijnen extra stoer door ze op te hangen op een stoere roede, met ingeslagen ringen.

JAB

JAB is een Duitse leverancier van mooie, chique gordijn- en vitragestoffen. Ook heeft JAB een assortiment met Medidian Twins, vergelijkbaar met duorolgordijnen, maar dan met allerlei patronen.

Holland Haag

Holland Haag is een totaal leverancier van gordijnen en vitrages. Holland Haag is een familie bedrijf met een oude traditie. Ze leveren gordijnen en vitrages die breed toepasbaar zijn.

Het Stoffen Gilde

Het Stoffen Gilde heeft een uitgebreide collectie verduisterende stoffen, overgordijnen, vitrages en inbetweens. Ook brandvertragende stoffen voor project inrichting.

Eijffinger

Eijffinger is bekent van het behang, maar het bedrijf heeft ook een uitgebreide collectie met gordijnen, vitrages en inbetweens. In combinatie met hun behang is het een perfect plaatje!

Ado

Ado is een fabriek in Duitsland die bekent is van de reclame ‘met de gouden draad’. De produkten van Ado zijn gemaakt van materialen die goed wasbaar zijn, krimp vrij en kleurecht. Daardoor te gebruiken in vele toepassingen. Bijzonder geschikt als vouw- en paneel gordijn en overgordijnen en vitrage.