• Laminaat
  • Laminaat
  • Laminaat
  • Laminaat
  • Laminaat
  • Laminaat
  • Laminaat
  • Laminaat

Laminaat

Laminaat is er in vele soorten en maten. Niet alleen verschillen ze in lengte en breedte, maar vooral in de dikte. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van de toepassing van het laminaat. Woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor. Iedere ruimte stelt specifieke eisen aan het laminaat. Watervastheid en slijtage zijn hierbij de belangrijkste parameters.

Laminaat is verkrijgbaar in vele kleuren en houtsoorten. Met kunststof toplaag of met houten toplaag. Alle moderne laminaat systemen werken met het klik systeem waardoor lijmen niet meer nodig is.

Onze verkoop adviseurs helpen u graag bij het kiezen van het juiste laminaat. Zowel voor toepassing in woningen als bij projectinrichting.


Fabrikanten

Douwes Dekker

Douwes Dekker levert pvc en laminaatvloeren. PVC-vloeren zijn leverbaar in click- en plakvarianten, voor ieder wat wils. Het laminaat is van goede kwaliteit en heeft verschillende segmenten, waarin vloeren leverbaar zijn.

Tarkett

Tarkett, is een bedrijf uit de Dessogroep. Tarkett is leverancier van PVC, laminaat, parket en vinyl. Tarkett is een innovatief bedrijf, die veel vernieuwingen levert binnen de vloerbedekking. Ook loopt Tarkett vaak voor op de mode, zodat er altijd een passend aanbod gedaan kan worden naar de mode.

Berry Alloc

Berry Alloc is leverancier op het gebied van parket, pvc en laminaat. PVC leveren zijn in de click- en plakversie, waarbij zowel keuze is uit planken en tegels. Laminaat is leverbaar in planken, zij hebben niet alleen de standaardmaten, maar ook extra lange en brede planken. De collectie parket heeft mooie designs en warme kleuren.

Montinique

De Monitinique collectie is een unieke collectie binnen het laminaat. De planken zijn verkrijgbaar in een standaardmaat, maar ook in XXL planken. Deze planken zorgen ervoor dat een ruimte optisch groter lijkt.

Balterio

Balterio is een laminaat merk met een eigen stuctuur ontwikkeling en een heel breed assortiment van kwaliteiten in verschillende prijsklassen.

Quick-Step

Quick Step is in Nederland het bekendste merk op het gebied van laminaat. Met een mooie collectie hout en steen motieven van een hoogwaardige kwaliteit.

Ambiant

Ambiant uit Genemuiden een grote leverancier op het gebied van tapijt, vinyl, laminaat, PVC vloeren en deurmatten. Door het grote assortiment en de vele kleuren, kunnen de productgroepen allemaal met elkaar gecombineerd worden.

De Geus Tapijt en Gordijnen

Arent van Lierstraat 16
3297 AA Puttershoek
Hoeksche Waard
Tel. +31 (0)78 676 1359
Mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma: 09:00 - 17:30
Di: 09:00 - 17:30
Wo: 09:00 - 17:30
Do: 09:00 - 17:30
Vr: 09:00 - 17:30 / 18:30 - 20:30
Za: 09:00 - 16:00
  Van maandag t/m vrijdag zijn wij tussen 12:30 en 13:30 gesloten.